Klockan : Klockan Svenska Med Gaston : Minutvisaren pekar då rakt uppåt.

Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se.

Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). Klockan Gar Om Tiden Urtavlan Och Klockslag
Klockan Gar Om Tiden Urtavlan Och Klockslag from www.allemansdata.se
Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. Stenciler att öva på klockan. Här ser vi hur klockan fungerar. Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Minutvisaren pekar då rakt uppåt.

Minutvisaren pekar då rakt uppåt.

Här ser vi hur klockan fungerar. Stenciler att öva på klockan. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Du kan göra ändringar i den här listan om du vill.

Stenciler att öva på klockan. Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se.

Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Vad Ar Klockan Mon Cours De Suedois
Vad Ar Klockan Mon Cours De Suedois from moncoursdesuedois.files.wordpress.com
Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Här ser vi hur klockan fungerar. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Stenciler att öva på klockan.

Klockan 15 är detsamma som klockan 3.

Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Här ser vi hur klockan fungerar. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Stenciler att öva på klockan.

Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Här ser vi hur klockan fungerar. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Stenciler att öva på klockan.

Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. Digitala Klockan Youtube
Digitala Klockan Youtube from i.ytimg.com
Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Här ser vi hur klockan fungerar. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Stenciler att öva på klockan. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Minutvisaren pekar då rakt uppåt.

Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00).

Öva samtidigt på att räkna ut hur mycket klockan är om 3 timmar eller var för 4 timmar sen. Stenciler att öva på klockan. Låt eleverna skriva ut i text (tolv) och digitalt (12:00 eller 00:00). Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. För vilken stad som helst på listan kan du öppna en separat sida med en klocka genom att klicka på titeln med namnet på staden. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Här ser vi hur klockan fungerar.

Klockan : Klockan Svenska Med Gaston : Minutvisaren pekar då rakt uppåt.. Klockan 15 är detsamma som klockan 3. Du kan öva mer på kunskapsstjärnan.se. Du kan göra ändringar i den här listan om du vill. Minutvisaren pekar då rakt uppåt. Här ser vi hur klockan fungerar.

LihatTutupKomentar